In Extremo – Raue Spree 2005

in_extremo-raue_spree.jpg‘Es ist mir Wurst, Wurst, Wurst, ich tanze nur mit dir, gib mir noch ein Bier!’ Ja, het is weer carnaval en de zuidelijke provincies van ons mooie land vermaken zich prima met het nodige drinkgelag en verkleedfestiviteiten. Als verstokte muziekliefhebber is het natuurlijk erg ‘not done’ om mee te hossen en klossen op jolige carnavalkrakers en ga je op zoek naar een alternatief waar je wel ongegeneerd in de beste kringen mee kan komen aanzetten. Het Duitse In Extremo biedt wat dat betreft al jaren de beste oplossing. De middeleeuwse doedelzak metal die zij maken werkt namelijk ook bij niet traditionele carnavalsvierders erg aanstekelijk en je zult versteld staan als de nodige meedeinspieren ook bij jouw aanwezig blijken te zijn. Voorwaarde om alle schroom van je af te werpen is wel dat er genoeg andere einzelgängers om je heen staan die liters bier hebben gedronken. Omdat niet elke standaard huiskamer hiermee is uitgerust en het toch goed is om eerst in een vertrouwde omgeving te oefenen is het aan te bevelen Raue Spree 2005 aan te schaffen. Dit live album is opgenomen in Berlijn en bevat alle ingrediënten voor een ongeëvenaard feestje. Een opruiend thuispubliek, een band in topvorm die zijn beste nummers laat horen en een prima, lees geloofwaardige, productie. Als je het uitbundige gezelschap van In Extremo ook visueel nodig hebt om los te komen, is er tevens een dvd-versie van dit album verschenen.
Jij kunt In Extremo ook in je huiskamer halen en je buren meelaten genieten met Raue Spree 2005. Het enige dat je daarvoor moet doen is meedoen aan onze prijsvraag waarin we cd’s weggeven van onze Duitse vrienden.


mij=Universal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven