Kashmir

Deense kabouter met T-shirt. Soort van Frames, maar dan anders. Uit Denemarken dus. Deense Frames!


mij=Kashmir, 14 februari, Paradiso, Amsterdam. Foto: George

6 Comments

  1. Het is echt erg gesteld met Gr.R…. Ik ben dan gelukkig geen sympho-kenner, maar hij hoort overal sympho in. Dus pas op bandjes, zorg ervoor dat Gr.R. je niet goed vindt anders krijg je een sympho-stempel!
    Maar ook ik zag dat het goed was gisteren in Ekko.

  2. Stonehead

    Gisteren in Doornroosje gezien. Een zeventje. Typisch zo’n band waarvan de oude nummers toch echt het mooist zijn, maar ja, je moet Kashmir vergeven dat ze niet altijd hetzelfde blijven spelen. Er kwam slechts één nummer van “The Good Life” voorbij. “Miss You” stond ook op de setlist, maar werd overgeslagen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.