Naked Eye – Done and Dusted

naked_eye-done_and_dusted.jpgDe drie desperado’s zijn de drukke stad ontvlucht. Melbourne ligt inmiddels ver achter ze. Voor ze ligt het grootse Australische landschap. De drie dragen hun haren in een staart, zijn behangen met tattoo’s en zijn van top tot teen in het leer gekleed. Ze kijken gevaarlijk. De boosheid straalt er vanaf. Hun tweewieler hebben ze onder zich. Het zijn niet de nieuwste meer. Hier en daar is een gemene kras zichtbaar, de laklaag is dof en de motor verraadt een achterstand in het onderhoud. De zon brandt op hun hoofden, de helmen hebben ze stoer achterop vastgebonden en de wind waait gemeen. De leider geeft een knik. De motor wordt gestart. Een grote rookpluim verraadt hun aanwezigheid, maar verder zijn ze voor het blote oog niet zichtbaar. Het is de tweede trip van het trio. Een eerdere actie bracht ze enige roem. Deze tweede trip moet het verder uitbouwen. Ze zijn vastberaden. De wereld ligt voor ze open. Het geraas is dichtbij oorverdovend. Een gier verlaat met een soortgenoot likkebaardend de rots. De zon gaat langzaam onder. De Puchs worden langzaam stipjes in het landschap. Het geluid is niet meer hoorbaar.
(Enige gelijkenis met bestaande personen is louter toeval)


mij=Off The Hip / Clearspot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven