Death Cab For Cutie

Ben Gibbard. Heeft die man een bewegingsziekte ofzo? Staat echt vrijwel nooit stil.


mij=Death Cab For Cutie, 8 maart, Melkweg, Amsterdam. Foto: George

15 reacties

 1. Sam

  Viel anders serieus tegen in Brussel. John Vanderslice (voorptogramma) was leuker, spijtig genoeg hadden de hordes engelse pubermeisjes in het publiek daar weinig boodschap aan. (viswijven)

 2. toinerz

  Ik heb genoten, maar goed als het om DCFC gaat ben ik een viswijf. Ik was vooral blij dat ze nummers van meerdere platen speelden.
  Trouwens voelde ik me wel echt een oude lul tussen al die 16-jarigen…

 3. George

  @Tim: merci
  @Sam: ik had er, als ik heel eerlijk ben, ook iets meer van verwacht. Ik weet niet precies wat het was. Meneer Vanderslice vond ik niet beter, hij verveelde me een lichtelijk.
  @Toinerz: oud, ja. “MTV publiek” heet dat geloof ik.

 4. Sam

  @toinerz: met viswijven doelde ik gewoon op de mensen die de neiging hebben om een heel concert te vergallen door hun gepraat, niet diegenen die er daadwerkelijk van hebben genoten!!

 5. Henrico

  Wat dat laatste betreft: op een gegeven moment kon ik het niet meer hebben en heb een jongen aangestoten die constant aan het lullen was. Volgens mij vond ie het maar raar…Ik vond het een goed concert. De stem van Ben was in het begin niet zo krachtig, later werd dat beter. Ze speelden bij vlagen best stevig, wat me wel een beetje verraste. Verder vond ik I will follow you in the dark echt prachtig…:-)
  John Vanderslice deed me niet zo veel. Het was zeker niet slecht, maar ik werd er ook niet echt door geraakt…

 6. Fab

  Ik vond het echt geweldig, heb er heel erg van genoten, stond helemaal vooraan! I Will Follow You Into The Dark was echt mooi, waar ik stond was het iig helemaal stil toen hij begon te spelen, totdat hij ging zingen, toen zong iedereen mee..

 7. roel

  ik was niet echt onder de indruk, blij dat de CD’s zulke mooie luisterliedjes bevat want live gooien ze er een beetje met de pet naar. in de eerst 4 songs zaten er twee die de gitarist volledig verknalde, bedankt, zo kom ik lekker in zo’n concertje, ja. gelukkig ging het naar het eind toe steeds beter. Toch vind ik het jammer dat ze inderdaad alleen de wat stevigere nummers speelden terwijl ik deze band juist zo waardeer om de rust die ze uitstralen, daarom vallen ze op tussen al die felle bands van tegenwoordig. En wat te denken van de tijd die ze speelden: een f*cking uurtje voor de toegift. beetje kort voor een band met 4 CD’s…

 8. Rowdi

  Jezus, het concert was echt MATIG! en dan moet je het niet gek vinden dat sommige mensen teleurgesteld waren en aan het lullen waren. die mensen zijn gewoon kritisch en dat is niet meer dan logisch als je 15 euro ofzo voor een kaartje betaald. Die bassist is echt een verlegen mannetje die de helft van de tijd met zijn rug naar het publiek toe stond. de zanger is geweldig maar ik vond dat de zang te zacht stond dat was dus wel jammer. vervelende meisjes en jochies die totaal geen verstand van muziek hadden want ze vonden het allemaal geweldig. Ook een paar standaard flauwe opmerkingen over Amerika bla bla bla. een klein 6je voor het concert, op plaat veel beter dan live.

 9. Merle

  Nou ja zeg.. De mensen zeggen dat het matig was geven dan duidelijk hun mening, want matig was het zeker niet! Absoluut niet! En ze zijn nou eenmaal niet van die uitbundige types, als je een beetje fan was dan had je ‘t wel geweten en dan ging je dat ook niet bekritiseren, dan had je ‘t gewoon geaccepteerd en genoten van het optreden! Mijn mening: ik vond het te gek! Helemaal top! Kan niet wachten tot ze weer naar Nederland komen!
  En ehm, wat een flauwekul om te zeggen dat alle mensen die het geweldig vonden, dat die geen verstand hebben van muziek. Juist de muzikanten onder ons vonden ‘t zeker de moeite waard!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven