Sunn O)))

Sunn O))) Komt je halen. Pas op!


mij=Sunn O))), 12 maart, Vera, Groningen. Foto: Klaas

8 reacties

  1. J-One

    Zit hier op het werk nog met een doffe aanslag op mijn trommelvliezen. Wat een concert, wat een intensiteit. Vooral die plotselinge stilte op het eind, opeens voel je je leeg en je wilt iets uitbrengen wat op juichen, schreeuwen lijkt, maar alles lijkt dat te blokkeren. Werkelijk adembenemend!

  2. Zit momenteel op het werk nog met een doffe aanslag op mijn trommelvliezen na te genieten. Wat een concert! Die intensiteit waarmee de traagheid werd gebracht. Was het niet het overvloedige rookgordijn die je adem benam, dan was het wel de “muziek”!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven