Martha Wainwright

Martha Wainwright


mij=Martha Wainwright, 30 mei, Doornroosje, Nijmegen. Foto: Dennis

25 reacties

 1. Dennis

  Om dan nog maar wat zout in diverse wonden te strooien… 😉 Het was inderdaad een fantastisch optreden! Geweldig om te zien en te horen wat voor een scala aan emoties zowel muzikaal als visueel voorbijkwamen (tot en met het trashen van het drumstel toe, dat was dan weer erg grappig).

 2. Dennis

  Om dan nog maar wat zout in diverse wonden te strooien… 😉 Het was inderdaad een fantastisch optreden! Geweldig om te zien en te horen wat voor een scala aan emoties zowel muzikaal als visueel voorbijkwamen (tot en met het trashen van het drumstel toe, dat was dan weer erg grappig).

 3. klopklop

  ik zag haar bij Jools Holland. Wat een nare
  amerikaanse aansteller. Ik kan er niks aan doen,
  ik begrijp dat velen het allemaal prachtig vinden,
  Ik zie alleen geacteerde maniertjes. Campy teksten. Ik trek het niet. Ik geloof het ook niet.

 4. klopklop

  ik zag haar bij Jools Holland. Wat een nare
  amerikaanse aansteller. Ik kan er niks aan doen,
  ik begrijp dat velen het allemaal prachtig vinden,
  Ik zie alleen geacteerde maniertjes. Campy teksten. Ik trek het niet. Ik geloof het ook niet.

 5. Anonymous

  “geacteerde maniertjes”
  tjah, ja – daar ga ik in mee. ze beweegt zich alsof ze een ballroomdancer is, ofzoiets. of een olifant die aan het dansen slaat (of keer op keer gracieus uit bomen springt – zie tellegen) – de gebaren waarmee ze emoties tracht te vertolken zijn vooral lomp en overdreven, heb ik het idee. het is alsof ze denkt in een stadion te staan, vijftig meter van het publiek, in plaats van op een halve meter afstand.
  maar haar stem, dat is er een uit honderdduizenden. denk ik. in ieder geval, ik was en ben onder de indruk.

 6. Anonymous

  “geacteerde maniertjes”
  tjah, ja – daar ga ik in mee. ze beweegt zich alsof ze een ballroomdancer is, ofzoiets. of een olifant die aan het dansen slaat (of keer op keer gracieus uit bomen springt – zie tellegen) – de gebaren waarmee ze emoties tracht te vertolken zijn vooral lomp en overdreven, heb ik het idee. het is alsof ze denkt in een stadion te staan, vijftig meter van het publiek, in plaats van op een halve meter afstand.
  maar haar stem, dat is er een uit honderdduizenden. denk ik. in ieder geval, ik was en ben onder de indruk.

 7. Joyce

  Inderdaad, de Wainwrightjes staan toch wel bekend om hun liefde voor camp, voor over-the-top, maar altijd tongue-in-cheek (om maar even met wat Engelse termen te smijten). Sterrengedrag kun je ze volgens mij niet echt verwijten. Je zou de documentaire All I Want eens moeten zien, een interview met Rufus, maar ook met Martha en moeder Kate. Zeer fraai.

 8. Joyce

  Inderdaad, de Wainwrightjes staan toch wel bekend om hun liefde voor camp, voor over-the-top, maar altijd tongue-in-cheek (om maar even met wat Engelse termen te smijten). Sterrengedrag kun je ze volgens mij niet echt verwijten. Je zou de documentaire All I Want eens moeten zien, een interview met Rufus, maar ook met Martha en moeder Kate. Zeer fraai.

 9. Joyce

  Ook niet? Ik vind Martha persoonlijk helemaal niet aanstellerig eigenlijk. Rufus wel, maar van hem kan ik het hebben, omdat hij er zelf ook hartelijk om kan lachen en het onderdeel uitmaakt van zijn “persona”.

 10. Joyce

  Ook niet? Ik vind Martha persoonlijk helemaal niet aanstellerig eigenlijk. Rufus wel, maar van hem kan ik het hebben, omdat hij er zelf ook hartelijk om kan lachen en het onderdeel uitmaakt van zijn “persona”.

 11. Frankly

  Mooie album dat” Married ” that’s for Sure de enige echte misser op die CD is Niger River , haar stijl doet me ook een beetje aan Mary Margaret O’Hara denken (wie kent haar nog ?) en wat dat aanstellerige betreft ach dat zeiden ze van Tori Amos ook, getipt voor mijn jaarlijst

 12. Frankly

  Mooie album dat” Married ” that’s for Sure de enige echte misser op die CD is Niger River , haar stijl doet me ook een beetje aan Mary Margaret O’Hara denken (wie kent haar nog ?) en wat dat aanstellerige betreft ach dat zeiden ze van Tori Amos ook, getipt voor mijn jaarlijst

 13. Dinet

  Ademloos staan kijken en luisteren. Het raakt me ergens tussen mijn hart en maag. Toen ik de eerste cd kocht duurde het even voor ie ‘binnen kwam’, maar daarna is ie niet meer uit de cd-speler in de auto gekomen (ook omdat ik de auto total-loss reed en de cd er nog in zit.. gelukkig heb ik de uitgebreidere versie nog..). I know you’re married had ik amper een week binnen voor Doornroosje: oef! Ook die moest eerst ‘vallen’. Aanstellerig? Vind ik niet. Ik heb mijn Tivoli-kaartje al klaar liggen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven