Windsor For The Derby – How We Lost

Windsor For The Derby - How We LostHet geraamte aan schrijvers hier op File Under is redelijk stabiel. Ik werk liever met een klein hecht clubje aan een site dan met een groot collectief. Toch nemen we af en toe (ongewild) afscheid van dees of geen. Zo zul je hier voorlopig geen stukjes meer vinden van Heet Stof. Niet omdat wij ’em niet meer lief vinden, in tegendeel zelfs. Maar hij had een enorm last van tijdgebrek. Daardoor kwam hij bijna niet meer toe aan het vullen van zijn eigen weblog. Want het speuren op internet naar (relatief) onbekende leuke indiebandjes, dat kost tijd, en tijd is schaars. Daarom zette hij na exact 100 stukjes helaas een punt achter zijn bijdragen aan File Under. Een bandje waar hij vorige week positief op zijn eigen log over postte was Windsor For The Derby. En laat daarvan nou net een cd-tje op zijn stapeltje klaar gelegen hebben. Blijkbaar weet ik toch aardig in te schatten wat al die mensjes hier leuk vinden. En, omdat ik het jammer vind dat ‘ie hier verdwijnen gaat, schrijf ik verder niets over hun nieuwe cd, maar link ik naar zijn stukje.


mij=Secretly Canadian / Konkurrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Windsor For The Derby – How We Lost

Windsor For The Derby - How We LostHet geraamte aan schrijvers hier op File Under is redelijk stabiel. Ik werk liever met een klein hecht clubje aan een site dan met een groot collectief. Toch nemen we af en toe (ongewild) afscheid van dees of geen. Zo zul je hier voorlopig geen stukjes meer vinden van Heet Stof. Niet omdat wij ’em niet meer lief vinden, in tegendeel zelfs. Maar hij had een enorm last van tijdgebrek. Daardoor kwam hij bijna niet meer toe aan het vullen van zijn eigen weblog. Want het speuren op internet naar (relatief) onbekende leuke indiebandjes, dat kost tijd, en tijd is schaars. Daarom zette hij na exact 100 stukjes helaas een punt achter zijn bijdragen aan File Under. Een bandje waar hij vorige week positief op zijn eigen log over postte was Windsor For The Derby. En laat daarvan nou net een cd-tje op zijn stapeltje klaar gelegen hebben. Blijkbaar weet ik toch aardig in te schatten wat al die mensjes hier leuk vinden. En, omdat ik het jammer vind dat ‘ie hier verdwijnen gaat, schrijf ik verder niets over hun nieuwe cd, maar link ik naar zijn stukje.

Continue reading“Windsor For The Derby – How We Lost”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven