Bon Jovi

Dikke vrienden, dat zie je meteen.


mij=Bon Jovi, 13 juni, ArenA, Amsterdam. Foto: George.

25 reacties

 1. Ik heb al aardig wat Bon Jovi concerten gezien, maar dit was toch wel het beste tot nu toe. Geweldig geluid, het kan dus wel in de GalmbaK. Goede sfeer, ook door de 4-1 nayuurlijk en Jon Bon Jovi die in zijn Nederlands Elftal shirt het podium opkwam. En een verrassende setlist een keer. En doorgaan tot 1 uur ‘s nachts.

 2. Ik heb al aardig wat Bon Jovi concerten gezien, maar dit was toch wel het beste tot nu toe. Geweldig geluid, het kan dus wel in de GalmbaK. Goede sfeer, ook door de 4-1 nayuurlijk en Jon Bon Jovi die in zijn Nederlands Elftal shirt het podium opkwam. En een verrassende setlist een keer. En doorgaan tot 1 uur ‘s nachts.

 3. DE RUDDER ELS

  hey mijn naam IS ELS EN IK BEN EEN HELE GROTE BON JOVI FAN.IK BEN ZATERDAG 14 JUNI HIER BIJ ONS IN BRUSSEL GEWEEST EN HET CONCERT WAS WEER GRANDIOOS ZOALS ALTIJD EN JON ZAG ER WEER ADEMBENEMEND UIT.ELKE KEER ZE KOMEN BEN IK ZO OP VAN DE ZENUWEN VOOR HUN OPTREDEN EN EENS ZE BEGINNEN IS DA GEDAAN RAAR HE ,MAAR JA IK ZIE ZE NOG HEEEEEEEEEEEL GRAAG BEZIG EN HEB HET GELUK GEHAD DAT IK ZE VAN HEEL DICHTBIJ HEB MOGEN ZIEN.IK HOOP EEN DING DAT ZE NU WEER GEEN VIJF JAAR WACHTEN VOOR ZE TERUG NAAR BELGIE KOMEN.
  ALS ZE TERUG KOMEN BEN IK TERUG WEG ZEKER WETEN .
  ZOLANG ZE NOG OPTREDEN IN BELGIE OF NEDERLAND ZOLANG BLIJF IK HEN VOLGEN .
  GROETJES ELS DE RUDDER VANUIT BELGIE.

 4. DE RUDDER ELS

  hey mijn naam IS ELS EN IK BEN EEN HELE GROTE BON JOVI FAN.IK BEN ZATERDAG 14 JUNI HIER BIJ ONS IN BRUSSEL GEWEEST EN HET CONCERT WAS WEER GRANDIOOS ZOALS ALTIJD EN JON ZAG ER WEER ADEMBENEMEND UIT.ELKE KEER ZE KOMEN BEN IK ZO OP VAN DE ZENUWEN VOOR HUN OPTREDEN EN EENS ZE BEGINNEN IS DA GEDAAN RAAR HE ,MAAR JA IK ZIE ZE NOG HEEEEEEEEEEEL GRAAG BEZIG EN HEB HET GELUK GEHAD DAT IK ZE VAN HEEL DICHTBIJ HEB MOGEN ZIEN.IK HOOP EEN DING DAT ZE NU WEER GEEN VIJF JAAR WACHTEN VOOR ZE TERUG NAAR BELGIE KOMEN.
  ALS ZE TERUG KOMEN BEN IK TERUG WEG ZEKER WETEN .
  ZOLANG ZE NOG OPTREDEN IN BELGIE OF NEDERLAND ZOLANG BLIJF IK HEN VOLGEN .
  GROETJES ELS DE RUDDER VANUIT BELGIE.

 5. leen

  Elske ge hebt volkomen gelijk,het was weer eens niet te doen.
  Net als jou heb ik dus ook stress voor de show maar eens we ons jonneke zien is da volkomen gedaan.
  Ik stond ook helemaal vooraan goei plaatsen hé?
  Man wat was hij weer hot!!!!!!!!!!!!!!

 6. ik ben al jaren fan en zal fan blijven tot aan de dood .al wat bon jovi doet veranderd in goud het concert was grandioos super .degene die kritiek hadden zijn muggezifsters .groetjes van een al wat oudere dame die nog steeds jong van hart is xxxxxxxxxxxxxxxx

 7. ik ben al jaren fan en zal fan blijven tot aan de dood .al wat bon jovi doet veranderd in goud het concert was grandioos super .degene die kritiek hadden zijn muggezifsters .groetjes van een al wat oudere dame die nog steeds jong van hart is xxxxxxxxxxxxxxxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven