Guillemots

Guillemots


mij=Guillemots, 9 juni, Botanique (Orangerie), Brussel. Foto: Tim

Een reactie

  1. Afgelopen zondag speelden Guillemots in Doornroosje, met zijn viertjes, dus niet in de ‘bridled’-festivalsamenstelling met twee extra blazers. Het was niet eens uitverkocht, waarschijnlijk door het EK. Ik was blij dat ik er was. De band blijft een intrigerende en bezielde verschijning, met een imponerende hoeveelheid effectpedalen trouwens. Oké, het blijft een beetje pijnlijk dat de oude songs (pakweg “Sao Paolo”) de nieuwe ook live blijven overklassen, maar ik stond aardig te kijken van de nieuwe uitvoeringen. Die durf moeten ze vooral houden voor de derde plaat.
    Volgens mij waren er trouwens aardig wat mensen van het Coldplayfans-forum. Ze vertelden dat het er tegenwoordig meer over andere bands gaat dan over Coldplay zelf. (Goede zaak.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven