Slim Cessna's Auto Club – Cipher

slim_cessna's_auto_club-cipher.jpgHier spreekt uw medium Ewie. Ik heb de hoes Cipher van Slim Cessna’s Auto Club voor me. En ik voel ze: de geesten. Ik voel de geest van een bekende vrome man die ooit iets met deze band te maken had. Het is iets met een D. Dave of David. Hij heeft meer namen. Zijn achternaam begint op iets met een E. Eduards, Edwards, zoiets. Goed kan ik het niet zien, hij leeft namelijk nog. Nee, hij is niet meer bij deze band betrokken. De band kreeg ook een andere naam. Slim Cessna is de leider van deze band lees ik op de hoes, maar ik voel dat hij ooit iets had met die Dave of David en met nog iemand die de andere weg volgde. Ik zie ook de heilige geest. Hij leidt de heren door de aardedonkere hel. Maar de Auto Club heeft het niet zo zwaar als voor hen die met de zestien paardenkrachten tekeer gingen. De sfeer is opener, meer folk, meer gospel. Ik zie ook eerdere albums onder deze bandnaam. Zo groot als D. is het nooit geworden, maar ze hebben wederom onderdak gevonden in de herberg van een gewezen punkman Jallo of Jello, zoiets. Zijn achternaam begint met een B. Meer kan ik niet zien. Alternative Tentacles Records lees ik op de hoes. Ik voel nog wel de kracht van de band die de luisteraar grijpt als deze de juiste sleutel heeft gevonden. Verder is het erg donker, de geesten leven allemaal nog. Ik denk dat het draaien van de cd me dichterbij de sleutel brengt. Wilt u mij nu alleen laten, met deze betoverde cd.


mij=Alternative Tentacles / Sonic

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top