Spock's Beard

Alan Morse, nog zo'n held


mij=Spock's Beard, 29 juni, De Boerderij, Zoetermeer. Foto: Storm.

4 Comments

 1. Ben

  Mooie avond geweest.. Sterk concert van een meer dan uitstekende band, bovendien energiek gebracht mét de nodige humor, absoluut overtuigend.
  Jammer van de meet-and-greet, maar was toch wel vrij druk en om nu iedereen met een camera of blocnote te vragen of ze van FU waren ging me te ver 🙂 Zal volgende keer een roos in mijn knoopsgat doen 🙂

 2. Ben

  Mooie avond geweest.. Sterk concert van een meer dan uitstekende band, bovendien energiek gebracht mét de nodige humor, absoluut overtuigend.
  Jammer van de meet-and-greet, maar was toch wel vrij druk en om nu iedereen met een camera of blocnote te vragen of ze van FU waren ging me te ver 🙂 Zal volgende keer een roos in mijn knoopsgat doen 🙂

 3. Kan gebeuren Ben. Het was het beste Spock’s Beard concert dat ik zag sinds Morse de band verlaten heeft. Denk dat ik maar één optreden van ze gezien heb dat beter van ze was. Dat was lang geleden in de Melkweg.

 4. Kan gebeuren Ben. Het was het beste Spock’s Beard concert dat ik zag sinds Morse de band verlaten heeft. Denk dat ik maar één optreden van ze gezien heb dat beter van ze was. Dat was lang geleden in de Melkweg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top