The Dirtbombs – Ticketactie

Onverwachts zijn The Dirtbombs in ons land voor een eenmalig concert. The Dirtbombs is de band rond Mick Collins. De band uit Detroit (USA) is met hun mix van garagerock, punk en soul een ware sensatie. Zeker op het podium. Eerder dit jaar was er het album We Have You Surrounded waarop het ritme een steeds belangrijkere plaats inneemt.
Dirtbombs
Laten ze om deze schijf te promoten op het laatste moment nou besloten hebben om Nederland aan te doen. En nog beter nieuws: laten wij nu voor dit eenmalige concert in dBs in Utrecht dat dinsdag 10 juni a.s. plaats vindt 2×2 kaarten weg mogen geven. Gratis! Het enige wat je moet doen is dit formuliertje in te vullen. Klim in die digitale pen. Misschien ben jij wel de gelukkige!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top