El Perro Del Mar – From The Valley To The Stars

el_perro_del_mar-from_the_valley_to_the_stars.jpgFoto’s zijn er bij mijn weten nog nooit van elfjes genomen. Elfjes liften bij voorkeur ‘s nachts mee naar de aarde. Wij zien dan bij helder weer een lichtstreep aan de hemel verschijnen, maar de elfjes weten ongezien de aarde te bereiken. Elfjes komen overal, maar lijken toch een voorkeur te hebben voor de Scandinavische landen. Ze zoeken de stilte, maar houden stiekem wel van het aardse. Ze mogen alleen niet gezien worden door de mens. Zo gaat elfje Sarah bij voorkeur ‘s nachts naar een afgelegen houten kerk ergens midden in een bos in Zweden. Ze houdt van die kerk om de echoënde akoestiek. Soms gaat ze alleen, soms gaat ze met andere elfjes. Ze beroeren dan het orgel, en blazen soms op de blokfluit die iemand heeft laten liggen. Een ritme kan, maar echt noodzakelijk is het meestal niet. De muziek die ze maken heeft het eigenlijk niet nodig. Ze zijn na een sessie voldaan en elfje Sarah is helemaal gelukkig. Af en toe springen ze uit de ban. Ooit hoorde ze namelijk bij een landing in Amerika een box van ene Phil Spector, en die meidengroepen vindt ze leuk. Maar meestal maken ze elfjesmuziek om na een sessie weer ongezien te verdwijnen. Een podium voor hun muziek zou wel leuk zijn, maar dat kan niet: ze zijn elfjes.
(Alle overeenkomsten zijn uiteraard louter toeval)


mij= Memphis Industries / Cooperate / V2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top