Fons – Casablanca

fons-casablanca-advertorial.jpgOp een voorjaarsdag in 1974 zag in het mooie Volkel ons Fons het levenslicht. Toen hij als kleine jongen een optreden van Koos Alberts op tv zag, wilde hij nog maar een ding: zanger worden. Hij nam zanglessen, trad regelmatig op in het lokale bowlingcentrum en bracht op zijn achttiende zijn eerste single uit: ‘Dromen kost je niks’. Intussen is hij 32 en heeft hij twee albums uit, zeven singles en een dvd (maar die heeft zijn oma kwijtgemaakt). Met zijn zeldzame vorm van muzikale aanleg zingt hij elk bejaardenhuis naar zijn grootje. Luister daarom naar zijn opzienbarend nieuwe single “Casablanca”, die de zomerhit van 2008 moet gaan worden. En schrijf hem fanmail op zijn site!

16 Comments

 1. Ik wil graag tegen Fons zeggen dat een zip bestand niet wil afspelen in mijn ijtunes wat moet ik nu doen fons jij weet het vast wel want jij hout van koos albers enzo dus ik wil je graag vragen om een ontzipper of moet je zipfeils op de wii draaien ik hou van je fons tegek dat je op de fileunder staat
  vrede vooriedereen!!!

 2. Ik wil graag tegen Fons zeggen dat een zip bestand niet wil afspelen in mijn ijtunes wat moet ik nu doen fons jij weet het vast wel want jij hout van koos albers enzo dus ik wil je graag vragen om een ontzipper of moet je zipfeils op de wii draaien ik hou van je fons tegek dat je op de fileunder staat
  vrede vooriedereen!!!

 3. peter

  Ja maar al die bands die hier gerecenseerd worden he, die geven daarvoor in ruil een cd. Da’s toch ook een advertorial ook omdat ook negatieve publiciteit publiciteit is.
  Fons, man, wat vind jij daarvan?
  Nou?
  En wat kost dat nou, zo’n recensie?

 4. peter

  Ja maar al die bands die hier gerecenseerd worden he, die geven daarvoor in ruil een cd. Da’s toch ook een advertorial ook omdat ook negatieve publiciteit publiciteit is.
  Fons, man, wat vind jij daarvan?
  Nou?
  En wat kost dat nou, zo’n recensie?

 5. Henk van den Tillaard

  Hai Fons,
  Sinds ik weg ben bij Mengvoeders Unie Ted heb ik alle tijd om jou muziek te ontdekken en je te leren ontmoeten misschien..
  Wat benne gij goei bezig! Chapeau, Chapeau, Chapeau. DAT WIL JE TOCH ZO GRAAG HOREN???!!!

 6. Henk van den Tillaard

  Hai Fons,
  Sinds ik weg ben bij Mengvoeders Unie Ted heb ik alle tijd om jou muziek te ontdekken en je te leren ontmoeten misschien..
  Wat benne gij goei bezig! Chapeau, Chapeau, Chapeau. DAT WIL JE TOCH ZO GRAAG HOREN???!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top