Icy Demons – Miami Ice

Icy Demons - Miami Ice‘Je hebt nog helemaal niets over deze cd gezegd. Terwijl we toch al een keer helemaal rond zijn geweest.’
‘Moet dat dan? Moet het weer zo’n in-de-auto-stukje worden of zo?’
‘Neuh, dat moet niet per sé, maar bij de vorige cd van Icy Demons stond je onmiddellijk met je mening klaar en wist je niet hoe snel je me moest vertellen dat dat album meteen uit de cd-speler moest. Dus zo raar is het niet dat ik nu weer zoiets verwachtte en dat ik even ging kijken of je nu ook zoiets ging zeggen.’
‘A-ha. Nu ja, het is nog steeds niet iets dat ik zelf op zou zetten, maar dit gaat toch wel? Het komt me een beetje gekunsteld en wereldvreemd over allemaal, maar het irriteert me nu niet hoor. Al doen die mannetjes wel hele rare stemmetje.’
‘Daar heb je gelijk in. Het is erg wazig allemaal. Dit “Summer Samba” is bijvoorbeeld echt wel samba-achtig, maar die wazige zang past het er wel totaal niet bij.’
‘Ja, eigenlijk is dat wel geinig, vind ik. Maar ik heb wel het idee dat ze echt liedjes willen maken nu. Maar dan wel liedjes met een rare kronkel.’
‘Ja, daar heb je gelijk in. Ik vind dat wel jammer eigenlijk. Dat andere album was toch meer een rariteitenkabinet, dat vond ik zelf leuker. Maar zo een beetje tegendraads doen, dat past ook wel bij deze mannen. De ene baas komt uit Man Man en luistert naar de naam Pow Pow en de andere heet Blue Hawaii en zit ook in Bablicon. Dat dat niet hun echte namen zijn, lijkt me duidelijk.’
‘Dat mag ik hopen ja. ‘
‘Van mij mag het de volgende keer wel weer meer bizar.’
‘Dan mag van mij de cd weer snel de cd-speler uit. Nu mogen ze voorlopig blijven zitten waar ze zitten.’


mij=Obey Your Brain / Konkurrent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top