Bon Iver

Bon Iver


mij=Bon Iver, 19 september, Paradiso, Amsterdam. Foto: Riny

3 gedachten over “Bon Iver”

  1. Prachtig was het! Wat een geweldige zangers en sympathieke band. Wel jammer dat er weer zo onbeschoft door Bowerbirds heen werd ge-ouwehoerd. Schande.
    Mooie foto, met de volle maan erbij šŸ˜‰

  2. Prachtig was het zeker. Sympahtieke kerel en band terwijl je een wat eenzelvig figuur zou verwachten. En wat een emotie/doorleefdheid lag er soms in die heldere falsetstem. Mooie treffende prent in dat Z-W. Zo intens was ie inderdaad.

  3. Prachtig was het zeker. Sympahtieke kerel en band terwijl je een wat eenzelvig figuur zou verwachten. En wat een emotie/doorleefdheid lag er soms in die heldere falsetstem. Mooie treffende prent in dat Z-W. Zo intens was ie inderdaad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *