VA – This Machine Kills Fascists

VA - This Machine Kills FascistsHeet Stof schreef ooit eens dat hij graag compilaties maakte voor speciale gelegenheden. Ik denk dat de meeste muziekliefhebbers dat graag doen. Het blijft leuk om je gasten te verrassen met nieuwe ontdekkingen. Binnenkort gaat mijn teller naar drieëndertig, ik voel het eerste hoorntje al doorkomen, en mag ik het weer eens proberen. Ik twijfel nog een beetje of ik zelf aan de slag moet of dat ik het mijzelf makkelijk maak. Scott Hull (o.a. Pig Destroyer) blijkt namelijk een liefhebber van het meer compromisloze underground-spul en heeft veertien orkestjes uitgezocht voor de verzamelaar This Comp Kills Fascists. Precies wat ik nodig heb. En of alleen de aanwezige fascisten dood neer zullen vallen is nog maar de vraag, want het aanbod op deze cd is ongenadig gemeen voor een ieder die er aan bloot wordt gesteld. Of het nu de deathgrind van Kill The Client is, de hakkende core van Shitstorm, de ongenaakbare swing van Man Will Destroy Himself, de bijna funky grind van Total Fucking Destruction of de puurheid van Brutal Truth, het is allemaal één groot feest en het druipt van de klasse. En de rest is minstens zo goed. Ik denk dus toch dat ik het ga wagen. Scheelt een hoop werk en waarschijnlijk kan niemand het navertellen. Lijkt me een prima deal.


mij=Relapse / Rough Trade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top