A+E Line – Piñata Party

A+E Line-Piñata PartyA+E Line is een doldriest gezelschap uit Engeland dat zich naar verluidt clownesk gedraagt en een ongeëvenaarde hang naar groteske daden onder de leden herbergt. Het schijfje duurt krap tien minuten en presenteert een kakofonie aan geluiden. Beluistering ervan staat gelijk aan een helse rit in een bolderkar over een slecht bestrate weg met ongelijke klinkers. Volgens de biografie op de website van het zotte trio, staat de muziek te boek als sludge-pop, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hier meer sprake is van een zwaar op hol geslagen versie van The Sex Pistols met aan het hoofd een krankzinnig brullende nazaat van de illustere Johnny Rotten. De man in kwestie komt redelijk beschonken over en drapeert zijn schier onbegrijpelijke teksten over punkachtige gitaarpartijen die bij tijd en wijle ondersteund worden door elektronische geluiden die zo aan de Tardis van Dr Who ontsnapt lijken te zijn. Vreemd genoeg ademt het geheel een ongekende frisheid en ondanks de korte duur van de nummers hechten deze zich toch vast aan de hersenschors om daar nogmaals een rondje te draaien.


mij=Eigen Beheer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top