Andre Manuel en de Ketterse Fanfare

André Manuel en de Ketterse Fanfare


mij=André Manuel & de Ketterse Fanfare, 9 oktober, Luxor Live, Arnhem. Foto: Dennis

4 Comments

  1. Dennis

    Ja, was een erg fijn optreden. Voorprogramma was ook goed: Big Low (uit Wageningen, met een van origine Australische frontman, go figure ;-), beetje een mix van traditionele country en blues met elementen van Sixteen Horsepower en Tom Waits erdoor. D’r moeten alleen meer mensen komen in Luxor Live, dus hop mensen, met z’n allen naar Arnhem! 🙂

  2. Dennis

    Ja, was een erg fijn optreden. Voorprogramma was ook goed: Big Low (uit Wageningen, met een van origine Australische frontman, go figure ;-), beetje een mix van traditionele country en blues met elementen van Sixteen Horsepower en Tom Waits erdoor. D’r moeten alleen meer mensen komen in Luxor Live, dus hop mensen, met z’n allen naar Arnhem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top