Bloc Party – Ticketactie

Je kunt zeggen wat je wilt over de nieuwe Rotterdamse zaal Watt (het voormalige Nighttown), maar het is ze wel gelukt om flink wat indruk te maken met de optredens waar ze mee op de proppen zijn gekomen in de eerste twee maanden van hun bestaan.. Iggy & The Stooges, Franz Ferdinand, Jamie Lidell, Elbow. Dat zijn geen misselijke namen en deze optredens zijn dan ook steevast uitverkocht (geweest). Laatste in de rij van razendsnel uitverkochte concerten is de showcase die Bloc Party geeft zaterdag 25 oktober. In vier minuten waren alle beschikbare tickets verkocht. Da’s absurd snel, maar als er een lovende recensie op File Under staat, dan gaan die dingen als vanzelfsprekend zo. Heb jij net als vele anderen achter het net gevist en de kaartjes gemist? Geen nood, de redding is dichtbij, want wij hebben nog twee keer twee tickets om weg te geven. Vertel ons in precies één tweet (dat is 140 karakters inclusief spaties punten en andere leestekens) waarom jij per se naar Rotterdam moet om met Okereke en zijn mannen mee te zingen. Doe mee door het invullen van dit flodderige formulier.
Bloc Party


mij=Door: Storm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top