Emiliana Torrini

Emiliana Torrini, wat een prachtvrouw


mij=Emiliana Torrini, 12 oktober, Paradiso, Amsterdam. Foto: Storm

11 Comments

  1. Was het wat druk? Het was – tot haar verrassing – verplaatst van kleine naar de grote zaal en die was meer dan goed gevuld. Balkons waren dan wel niet open, maar ik was verbaasd door de hoeveelheid mensen. Er waren zelfs BN-ers. Die dan vervolgens haar een dronken elfje noemen (zie: http://www.2525.com/log/archives/2008/10/emiliana_torrin_1.html ). Dat was flauwekul, want ze dronk dan misschien twee glaasjes wodka, maar wie Emiliana vaker gezien heeft weet dat ze eigenlijk altijd zo is. Da’s nou juist het leuke aan heur 🙂 Of ze is altijd dronken, dat kan ook 🙂

  2. Danny

    Ja maar Van Jole praat sowieso poep en loopt steevast achter de feiten aan. Mislukte mediaman die vasthoudt aan oude normen en waarden, die hoef je niet serieus te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top