Jimi Jamison – Crossroads Moment

Jimi Jamison - Crossroads MomentTijd voor een vraag, recensies staan er tenslotte al genoeg op deze site.
Wat is de overeenkomst tussen een schaaltje appelmoes met een kers erop, een gietijzeren ploegende boer op de voorgevel van een huis, een keramieke gans (met strikje) in een vensterbank, openingszinnen als ‘ken ik jou niet ergens van?’ of ‘wat doet een meisje als jij in een tent als deze?’, op Eerste Kerstdag eten bij de familie en op Tweede Kerstdag bij de schoonfamilie, een schilderij van een huilend zigeunerjongetje, real-life soaps met uitgerangeerde wannabe-stars in de hoofdrol, elke willekeurige Duitse schlager, wijs pratende peuters in tv-reclames, het daadwerkelijk gebruiken van de standaard Nokia GSM ringtone, wat dan ook ‘with the stars’, commercials van wasmiddelen, het complete ‘oeuvre’ van Frans Bauer, wijsheden als ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ of ‘overal is wel wat’, het serveren van blokjes kaas (met of zonder ananas) op prikkertjes, Geer en Goor, het gebruik van aanbevelingen als ‘urgent’ en ‘relevant’ in recensies, kapotgekookte bloemkool met een bloempapje en nootmuskaat, en ex-Survivor-zanger Jimi Jamison‘s nieuwste cd Crossroads Moment?
De inzender van het meest originele antwoord mag mijn recensie-exemplaar hebben.


mij=Frontiers / Rough Trade

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top