Lovvers – Think

lovvers-think.jpgBinnen File Under zijn de meningen verdeeld. Zo zijn er collega’s die vinden dat er zoveel mogelijk muziek op een schijfje geperst moet worden. Anderen gaan voor kwaliteit: liever een half uur goed, dan drie kwartier met her en der wat mindere nummers. Ikzelf ben voor de kort-maar-krachtig-variant. Nu kun je overdrijven. Zo ligt er nu het schijfje getiteld Think uren te maken in mijn cd-speler. Nou ja uren, Lovvers denkt aan zeven nummers met een totaal van nog geen dertien minuten genoeg te hebben om een release te rechtvaardigen. Erg kort, maar wat als de energie van het schijfje van dit Engelse (Nottingham) kwartet af spat? Dan vind ik het prima. Dan geef ik ze zelfs een schouderklopje. Oké, het herriewiel wordt opnieuw uitgevonden. The Ramones, Sex Pistols, The Thermals, Pixies, om maar even wat bands te noemen die ze al voorgingen. Maar als je ook nog tegen wat chaos kunt, dan komt het tussen jou en Lovvers vast ook wel goed. Maar Lovvers’ Think is niet voor tere zielen dat je dat weet. Mocht je besluiten de cd te kopen, betaal er dan niet teveel voor, want even googlen langs de platenwinkels op internet leert mij dat het album de geschiedenis in gaat als ep. Ondanks dat dit niet op de toegestuurde promo vermeld staat. En voor een ep betaal je een aangepaste prijs. Je kunt de cd natuurlijk ook in de Melkweg kopen op 11 november, dan krijg je er een optreden van labelgenoot Los Campesinos! er ‘gratis’ bij.


mij=Wichita / V2

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top