Harmony – Chapter II: Aftermath

Harmony - Chapter II: AftermathNaam: Chapter II: Aftermath (op de markt gebracht als opvolger van Dreaming Awake).
Werkzame stof: Harmony (melodieuze hardrockers uit Zweden).
Samenstelling: superstrak gespeelde gitaar, heftige bas en drums, sfeervolle toetsen (die voor de verandering écht iets toevoegen aan de kwaliteit van de muziek), zuivere en heldere zang, positief getinte teksten.
Te gebruiken bij: het verlangen naar ongecompliceerde, goed geproduceerde hardrock vol sfeer en melodie. Als dit verlangen niet meteen bij inname van het middel afneemt, neemt u dan contact op met de redactie van File Under.
Niet te gebruiken bij: een allergische reactie voor weinig origineel materiaal, of een overgevoeligheid voor elk cliché waar een hardrockband aan kan voldoen.
Werking: de hypnotiserend strak gespeelde ritmes zorgen voor een verdovende basis, waardoor de smaakvolle toetsen en geweldige zang een positief effect op een eventuele neerslachtige stemming kunnen hebben. De professionele productie en uitvoering staat in de meeste gevallen garant voor een prettige luisterervaring. Een enkele ballad is in het middel opgenomen met het doel een overdosis heftigheid te voorkomen.
Als volgt in te nemen: in één lange sessie, het liefst met minstens 50 dB tegelijk, bij voorkeur alleen, niet te laat op de avond. Voorkom inname op de vroege ochtend of in drukke verkeerssituaties.
Eventueel te combineren met: een lange steile pruik, hetgeen het headbangen op de muziek (liefst voor een spiegel) professioneler doet overkomen.
Niet te combineren met: kantoorwerk, tennissen of romantische c.q. seksuele activiteiten.
Bijwerkingen: lichte luistermoeheid, veroorzaakt door het gecomprimeerde geluid, kleine kans op ruzie met partner en/of buren bij langdurige inname.
Duur van de behandeling: zolang het verlangen naar meer aanhoudt. Als na twee maanden de klachten nog niet over zijn, bezoekt u dan de site van File Under voor tips betreffende een volgende dosis van muziek uit dit genre.


mij=Metal Heaven / Rough Trade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top