Jaarlijst 2008: George

Bon Iver - For Emma, Forever Ago1. Bon IverFor Emma, Forever Ago
2. Micah P. Hinson – Micah P. Hinson and the Red Empire Orchestra
3. Alela Diane – The Pirate’s Gospel
4. The Welcome Wagon – Welcome to the Welcome Wagon
5. Kathleen EdwardsAsking for Flowers
6. My Brightest DiamondA Thousand Shark’s Teeth
7. BowerbirdsHymns for a dark horse

6 Comments

  1. Hmmmm… ‘Fuck jaartallen’. Als ik dat nou ook gedaan had, had ik Alela ook wel mooi hoog ingezet denk ik. Maar ik heb ‘m dan vorig jaar al gekocht. De vinylversie kocht ik wel dit jaar, mag ik die dan alsnog aam mijn lijstje toevoegen? Als stiekume nummer 11?

  2. André

    Misschien dat Bon Iver in 2007 al te downloaden was, maar die is toch echt pas dit jaar uitgekomen. Niet dat we daar verder van gaan wakker liggen. Fuck jaartallen. ‘t zou ook eigenlijk “Jaarlijst 2008-ish” moeten heten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top