Ramos Hugo – The Dream

Ramos Hugo - The DreamEen mens mag dromen hebben. Nou geldt voor dromen doorgaans dat er spannende dingen in gebeuren, of dat ze in ieder geval iets toevoegen aan alle saaiheid die je al de hele dag om je heen ziet. Niets van dat alles op The Dream van gitarist Josh Ramos en zanger Hugo. Titels als “You’re not alone”, “Bring back this love”, “I don’t want to say goodbye”, “When you get lonely” en vooral het stoute “I can take you” geven ruimschoots prijs uit welk vaatje er hier getapt wordt: stoer bedoelde rock met een ondeugende knipoog naar de vrouwtjes! Muzikaal is het ook al niet echt volwassen te noemen. Toegegeven, de nummers klinken lekker stevig en positief, maar vrijwel elke seconde is amateuristisch dichtgesmeerd met keyboards, waarschijnlijk om de muziek een toegankelijke pop-vibe mee te geven. En net als bij zoveel muziek die onder de vlag van Frontiers wordt uitgegeven, ontaardt dit alles in een lauwe Brinta die zonder kauwen naar binnen glijdt, voor even de honger stilt, maar verder weinig smakelijks om het lijf heeft.


mij=Frontiers / Rough Trade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top