Canon Freecording

FreecordingWij zijn hier op File Under goed met foto’s. Aan filmpjes hebben we ons tot nu toe nog niet gewaagd, maar het lijkt me wel geinig omdat daar ook eens wat mee te experimenteren. Zo duur is zo’n digitale camera tegenwoordig niet meer. Ik gok dat dan best hoge ogen zouden gooien bij het initiatief dat Canon genomen heeft op Flickr. Freecording noemen ze het.
De bedoeling is dat je je eigen korte filmpjes van maximaal negentig seconden daar plaatst. Je bent helemaal vrij in wat je maakt. Geniaal knutselen door beeldje voor beeldje te filmen terwijl je ondertussen steeds iets manipuleert aan de scene die je schiet, maar ook door het maken van je eigen filmpjes van concerten. Die filmpjes kun je dan plaatsen op de Canon Freecording groep op Flickr en die kan iedereen op Flickr dan bekijken. Er staan al ondertussen al flink wat filmpjes. Kijk er eens rond en wordt geïnspireerd om zelf ook aan de slag te gaan.

Check ook de video:

Back to Top