I Set My Friends On Fire – You Can't Spell Slaughter Without Laughter

i_set_my_friends_on_fire-you_can't_spell_slaughter_without_laughter.jpgMulti-muzikant Nabil Moo en zanger Matt Mihana wisten met dank aan het medium MySpace heel wat succes te behalen. Met de cover van Soulja Boy’s “Crank That” toverden ze heel wat glimlachen op de gezichten. Ze doken enthousiast de studio in en vulden onlangs het album You Can’t Spell Slaughter Without Laughter. Twaalf nummers met onverwachte en humoristische muziek als resultaat. Het blinkt uit tussen de massa omdat het trashy gitaarstukken, dance beats, brute breaks, screams en humor bevat. In Amerika is I Set My Friends On Fire al van redelijk formaat, grote tours met Alesana en Millionaires staan op de planning en tevens kunnen we ze zien tijdens de Vans Warped Tour. Of het duo ook een grote toekomst heeft is echter nog een raadsel, maar dat het debuutalbum erg geslaagd is is wel weer duidelijk. De Amerikanen weten met veel humor muziek te maken, wat te omschrijven is als een mix van pop, hardcore en elektronica. Mocht het echt bij een eenmalig uitstapje mogen blijven, dan hebben we in elk geval even kunnen lachen. Dat is toch eigenlijk het enige wat telt wanneer je muziek maakt: plezier hebben in wat je doet.


mij=Epitaph

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top