Fire In The Attic – Fire In The Attic

Fire In The Attic - Fire In The AtticSamen met je broer een band beginnen, ik moet er niet aan denken. Dat het kan bewijst Fire In The Attic, de twee waren uitgespeeld met hun computerspelletjes en begonnen samen muziek te maken. Drie vrienden werden gezocht en het resulteerde in een band die ondertussen zes jaar actief is. Een leeftijd waarin ze al veel voor elkaar hebben gekregen, met als nieuwste kunstje een titelloos album. ‘Dit is voor het eerst dat we al onze ideeën kwijt konden op een plaat. We hebben nog nooit muziek gemaakt die zo dichtbij onszelf stond.’ De dertien nummers zijn inderdaad erg goed, dit vallend in het genre emo/indie – gekenmerkt door harde uithalen van zanger Thomas Prescott. In het verleden tourden ze reeds met Alexisonfire, Jimmy Eat World en Anti Flag. Ik heb zo’n vermoeden dat de rol van voorprogramma snel verruild kunnen worden voor een plaatsje hoger op bill. Een groot publiek zal, met dank aan de nieuwe nummers, namelijk niet lang meer op zich laten wachten.


mij=Redfield / Sonic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven