BZB – Bart

BZB_-_Bart.jpgDrieënhalf jaar heeft het geduurd voor er weer een nieuwe cd van BZB, voorheen de Band zonder Banaan, uitkwam. Heeft u ze gemist, die afgelopen drieënhalve jaar? Ik ook niet. Want cd of geen cd, BZB doet toch wel haar ding. Verveeld hebben de heren zich ook niet, want de band is een hobby, de heren hebben er allemaal een baan naast, en opgetreden wordt er toch wel. Daarvoor hebben ze de afgelopen vijftien jaar wel een stevige basis gelegd. Zit u verlegen om feestgedruis op uw festival? Bel BZB! En het dak gaat er bij Koning Pinteman geheid af. Bart, het laatste werkje van de band is sowieso al goed om menig feestje op te fleuren. De band heeft de koers iets verlegd en zoekt het nu meer in de (Ierse) folk. Een koerswijziging die niet slecht uitpakt. Hier en daar is nog wat zoeken binnen het vaste folkstramien waardoor niet alle nummers even goed uit de verf komen, maar dat zal zich live wel weer oplossen, want de tourkalender staat al weer vol. De fanclub, FC BZB, heeft, om het vijftienjarig bestaan van de band te vieren, uitgepakt met een heuse glossy, getiteld Bart, maar daar hoeft u het niet om te doen. Of u moet al tot de innercircle van de band behoren. Alleen de cd is ook al prettig…


mij=Eigen Beheer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.