Marit Larsen – The Chase

Marit Larsen - The ChaseAls ik haar in januari niet op een podium van Eurosonic had zien stralen, dan had ik deze cd misschien wel meteen op het stapeltje ‘nog-slapper-dan-de-Corrs’ gelegd. Maar Marit Larsen wist me te raken die avond. Ze is al wereldberoemd in thuisland Noorwegen en probeert nu de harten van de rest van de wereld te winnen. Het mijne heeft ze al. Een zangeres die op haar weblog terugkijkt op een concert met ‘I sold 48 albums after the show’ kan bij mij sowieso geen kwaad meer doen. Larsen is nog maar 25 jaar oud maar heeft al een behoorlijke muzikale carrière opgebouwd. Ze was ooit de helft van het popduo M2M, dat een megahit scoorde met een nummer van de soundtrack van de eerste Pokémon-film. The Chase is inmiddels haar tweede solo-album en is een bloedcommercieel en mierzoet werkje. Als je van vederlichte, zonnige, pretentieloze, melodieuze popliedjes houdt, dan is dit hét album voor jou. Afgezien van enkele rustigere nummers, waarop Larsen zichzelf op akoestische gitaar begeleidt, bestaat het merendeel van The Chase uit up-tempo en retecatchy popliedjes. Absoluut niet cool, maar wel gewoon even heel erg lekker luchtig.
File Under geeft samen met EMI enkele exemplaren weg van The Chase. Het enige dat je hoeft te doen is dit formuliertje correct invullen


Mij=EMI

Een reactie

  1. Tijdens Eurosonic beviel ze me ook wel, dus zowel dinsdag en woensdag voor mij beide concerten.
    Maar als je op Eurosonic bent geweest, dan heb je ook wel de uitleg gehoord over Ten Steps toch? “Het vrolijkste liedje over het verbreken van een relatie” :’)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven