Brutal Truth – Evolution Through Revolution

Brutal Truth - Evolution Through Revolution ‘Hé, hallo daar zijn we weer, Bri, Bra, Brutal en Tri, Tra, Truth’. XQ6 hoor! Gek word ik van die kinderdeuntjes. Ze zijn zo irritant, dat ze in je kop blijven hameren. En dan is dáár nog het nieuwe album van Brutal Truth, Evolution Through Revolution. Het verband? Die gasten zijn ook zo op het randje van irritant. Man, ik word daar echt helemaal iebelig en kriebelig van. Na al die tijd lijkt het of er niets veranderd is. In eerste instantie heb je de neiging om na een paar nummers jezelf voor de trein te werpen. Hun grindcore is nog steeds even chaotisch als furieus. En toch gaat het aan je knagen. Slappeling, nitwit, wegloper, opgever. Je bent toch niet net als MvB? Neûhhhh….En dan zet je hem nog eens aan en ontdek je ergens een cool loopje. En een heel fijne riff. En een gruwelijke grooôôôve. En zelfs wat headbang-materiaal. En een lekkere hardcore-hook. En ook wat rustpuntjes en zelfs een paar momenten van bezinning. Ik doe het er voor. Het is bij het geniale af. ‘Take a look at yourself, better late then never’. Dat heeft MvB dan wel weer gedaan (respect). Misschien heeft hij ook het hele album geluisterd via hun site. Moet je ook even doen. Kun je alleen maar beter van worden.


mij=Relapse / Rough Trade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven