Laura Marling

Laura Marling


mij=Laura Marling, 7 mei, Paradiso, Amsterdam. Foto: Jelmer

8 reacties

 1. Eddie Baby

  Wat een kansloos optreden door het ongelooflijk irritante geouwehoer van het publiek. Jammer, ik keek erg naar haar optreden uit. De vorige keren in een stille zaal (zelfs Lowlands) was stil was het prachtig. Nu kwam ze er nauwelijk bovenuit.

 2. Ludo

  wat ik daar altijd zo bizar aan vind is dat je wel x aantal euri voor je kaartje heb neergelegd. dus dan ga je voor, zeg 20 euri met je vrienden kakelen, terwijl je voor 0 euro in de kroeg kon zitten. (heb je ook achtergrondmuziek. apres ski misschien.. maar toch) 😉

 3. Eddie Baby

  @Ludo: crisis, what crisis? Het lijkt dat een concert hoort bij een gezellig avondje uit, met een bandje erbij. Zeker als het dan niet te hard gaat kan je gezellig bij-ouwehoeren. Maakt het uit dat je daarvoor geld hebt moeten betalen.
  Bij Laura was het helemaal erg omdat ze voorprogramma van Andrew Bird was, en de meesten dus helemaal niet voor haar kwamen. Kansloos. Bij Andrew Bird was het op de rustige momenten gelukkig wel stil. Hij speelde de zaal helemaal plat, met -imho- veruit zijn beste concert in NL de afgelopen jaren.

 4. Joyce

  Bij Antony and the Johnsons vorige week kon je dus wel echt letterlijk een speld horen vallen tot na de laatste noot. Misschien een ander soort publiek in een andere ambiance, bij muziek die stilte vereist? Ik weet het niet, maar ik had het zo nog niet meegemaakt.

 5. blijft toch opmerkelijk dat zoveel concertgangers eigenlijk helemaal geen muziekliefhebbers zijn. de zalen moeten maar eens duidelijk vermelden dat ouwehoeren tijdens optredens niet gewaardeerd wordt. gewoon een vriendelijk briefje ophangen: “kleppen dicht tijdens optredens of anders smijten we je eruit”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven