Phosphorescent

Phosphorescent


mij=Phosphorescent, 7 mei, Paradiso, Amsterdam. Foto: Jelmer

6 Comments

 1. Marz667

  Jelmer stond blijkbaar naast mij, wat irritant zeg dat geklik heel de optredends door – en dat terwijl het ook nog eens alleen de eerste drie nummers mocht. Dat allemaal voor één zo’n saaie foto. En dan ook de volgende keer niet meer de mensen voor je neerslaan met je lens 😉

 2. Arno

  Ik heb één keer in Antwerpen een fotograaf aangesproken op z’n eindeloos geklik tijdens een akoestisch (onversterkt) concert. Toen kreeg ik te horen dat hij gewoon z’n werk aan het doen was en ik dan maar ergens anders moest gaan staan! Ik heb het idee dat de fotografen van hier ook echt muziekliefhebber zijn, maar er zitten zeldzaam egocentrische klootzakken tussen die hun foto veel belangrijker vinden dan het concert.

 3. Bovenstaande foto heb ik gemaakt tijdens het laatste nummer van Phosphorescent, ik was net binnen. Jammer genoeg grootste deel van hun show dus moeten missen.
  En ik heb niemand voor mijn neus neer zien gaan dus zo erg kan het niet zijn geweest 😉

 4. Huub

  Zeg mensen, waar hebben we het over! Het geklik van de camera van de fotograaf vind ik veel minder erg dan het geroezemoes dat je bij sommige concerten hoort. Daar kan ik me pas aan storen.
  Gisteren Phosphorescent gezien in Tivoli De Helling (Utrecht) en iedereen was (gelukkig) muisstil. Was een goed concert. Opkomst was jammer genoeg heel erg (bedroevend) laag.

 5. Ruud

  Was zowel in Paradiso als in de Helling bij Phosphorescent. Voorprogramma’s krijgen zelden een kans door het schandalige geleuter van het publiek, respectloos. Optreden in De Helling was veel rustiger. Jammer dat hij ziek was (keelproblemen), maar toch weer een memorabel optreden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top