Dan Auerbach – Ticketactie

Zijn grootste bekendheid geniet Dan Auerbach als zanger/gitarist van de The Black Keys. Dit jaar verscheen er echter het solo-album Keep It Hid van hem, dat wat mij betreft tot de beste van het eerste kwartaal van dit jaar behoort. Daarnaast is hij ook nog producer en nam hij bijvoorbeeld Jessica Lea Mayfield onder zijn vleugels. Gelukkig vond hij deze maand tijd om ons land aan te doen om zijn album te promoten. Op zondag 24 mei brengt hij een bezoek aan de Amsterdamse Melkweg. Wij mogen 2×2 kaarten weggeven. Het enige dat je moet doen is dit formulier invullen en wie weet ben jij de gelukkige!


mij=Door Ewie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top