Silversun Pickups

Silversun Pickups


mij=Silversun Pickups, 21 juni, Melkweg, Amsterdam. Foto: Dennis

9 Comments

  1. Dennis

    The Temper Trap wisten mij ook een stuk meer te overtuigen dan ze dat op London Calling deden, maar wat betreft SSPU ben ik het niet met je eens en gegeven de reacties van het publiek waren er in ieder geval meer mensen die zich erg vermaakt hebben 🙂

  2. Blink

    Ik vond Temper Trap eigenlijk geen zak aan, maar vond SSPU heel erg leuk. En dan natuurlijk vooral het enge baardje van de zanger en de onhandige huppeltjes van de bassiste 🙂

  3. Gelooft dat de schrijver van het artikeltje hierboven bij een heel ander concert was dan ik gisterenavond; Een blij en hopsend publiek, en dito band die ongelooflijk strak (en luid) fijne nummers ten gehoren brachten. Superconcert!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top