The Spades – Ticketactie

Het is niet voor het eerst dat The Spades er mee kappen, maar deze keer is het menens. Na tien jaar van sex, drugs, rock ‘n’ roll en nog veel meer andere ranzigheid is het wel genoeg geweest. Weinig andere bands hebben de rock’n’roll way of life zo hoog in het vaandel staan als Denvis en consorten. Daarom neemt de band ook in stijl afscheid met een Rock & Roll Revue langs de Nederlandse podia. Samen met Ottoboy, The Deaf en DJ Dikke Dennis maken de The Spades voor het laatst het land onveilig. En daar kun jij bij zijn, want File Under gaf enkele setjes van twee kaarten weg voor de show op zaterdag 6 juni in Tivoli de Helling. Daarvoor ben je nu te laat. Dus.


mij=Door: Reinier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.