Deerhoof

Deerhoof


mij=Deerhoof, 18 juli, de-Affaire, Saddlespan, Nijmegen. Foto: Dennis

4 reacties

  1. Stonehead

    De eerste avond De Affaire (gratis festival, de hele komende week nog te bezoeken) was zonnig, drukbezocht en gezellig. Om 23:00 uur speelden tegelijk Roosbeef beneden op de Voerweg en Deerhoof in de Saddlespan op het Valkhof. Deerhoof stond lekker te spelen en Satomi Matsuzaki rende op het eind dol over het podium. Toch zijn de liedjes té weird en te bedacht om er onvoorbereid van te kunnen genieten. Een beetje het Frank Zappa-gevoel: ongetwijfeld technisch heel erg goed, maar bepaald geen persoonlijke favoriet. Niettemin fijn om eens live gezien te hebben.

  2. derik

    een tikkeltje vreemd maar wel lekker! erg tof dat z’on band als laatste speelt! TV Buddhas en Nissennenmondai waren de medetoppers van de eerst avond. Selah Sue ook erg goed maar beetje statisch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven