Kap Bambino

Kap Bambino


mij=Kap Bambino, 19 juli, de-Affaire, Barbarossa Ruine, Nijmegen. Foto: Dennis

3 Comments

  1. Stonehead

    Het is dat de Barbarossa-ruïne al 214 jaar geen dak meer heeft, anders was het er alsnog afgegaan. Wat een gekkenhuis bij Kap Bambino. Vooraf omschreven als ‘de Slayer van de electropop’, kwam dit jongen-meisje duo (Caroline Martial en Orion Bouvier uit Frankrijk) even op Crystal Castles-achtige wijze huishouden. Er werd gestagedived, gecrowdsurft en de security had de handen vol om het jonge publiek van het podium af te houden. Wat mij betreft de absolute topper van gisteravond!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top