St. Vincent

St. Vincent


mij=St. Vincent, 16 juli, Tivoli, Utrecht. Foto: Reinier

Een reactie

  1. Bode

    Ik kan nergens een emailadres vinden, dus doe ik het maar via deze weg:
    Ten eerste: mijn complimenten voor jullie goeie smaak. Het doet me deugd een orkest als Reuben aan te treffen op deze site – jullie zijn de enigen die er wat over schreven in Nederland. Nu ben ik op zoek naar hun DVD ‘What happens in Aldershot…’. Ik kan hem nergens vinden, overal is het ding uitverkocht. Ik kan hem wel bekijken op Youtube, maar dat vind ik geen doen. Kunnen jullie mij vertellen hoe ik aan die DVD kom? Of kan ik misschien betalen voor een kopie? Alvast bedankt voor jullie reactie. En nu maar hopen dat Reuben een doorstart zal maken en snel naar Nederland komt!
    cheers!
    Bode

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven