Metric

Metric


mij=Metric, 23 augustus, Lowlands, India, Biddinghuizen. Foto: Dennis

3 reacties

  1. Stonehead

    Leuke podiumpresentatie en lekkere sound, maar écht een fijn concert wist Metric er niet van te bakken. De groep grossiert in leuke refreintjes omgeven door tussenstukjes en vervelend lange in- en outro’s. Ik stond telkens op het punt om weg te lopen maar dan werd het toch weer even aardig.

  2. Anonymous

    In het begin stond het geluid veel te slap, later werd dat beter. Vond het toch niet helemaal overtuigend, de zangeres die nét iets te graag wil contrasteerde met de band die er bij stond als een stel anonieme aardappelzakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven