Klub Radar #7 – Ticketactie

Begin tegen Gr.R. over Dananananaykroyd en hij gaat helemaal los. Bij voorkeur noemt hij ze Dananananananananananananaykrod in drukt er het labeltje de nieuwe Pixies op. En als je ’em niet gelooft dan kijkt hij je streng aan en zegt: ‘En dat vind jij goed!’ Bijna om bang van te worden. Je kunt er dus gerust vergif op innemen dat hij zaterdag aanstaande in Tivoli met een grote grijns op zijn smoelwerk vooraan staat bij het optreden van deze Engelsen.
Klub Radar heeft hiermee dan ook weer een kloeke naam weten te boeken. Maar dat is niet vanzelfsprekend. Net als alle zes voorgaande edities heeft ook deze zevende editie van Klub Radar weer een bonte, boeiende line-up die voor elk wat wils brengt. Zo is er het zeven koppen tellende gezelschap Ohbijou met hun fijne indie-folk. Met speciale aandacht voor de liefogende Casey Mecija en haar meisjesachtige stem. Da’s een heel verschil met Pulled Apart By Horses die precies doen wat hun naam al voorspelt, hard en rauw je aan stukken rijten. En dan zijn er ook nog de wat minder bekende acts Bodi Bill (Duitser in de IDM-hoek) en het Nederlandse Mightyfools die de avond compleet maken. Al met al een wederom een toffe avond in Tivoli! En het mooie is dat jij daar samen met een vriend(in) bij kunt zijn. Zo maar! Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is dit formuliertje invullen. Hop!


mij=Door: Storm

5 Comments

  1. Dennis

    ‘t Is dat Fight Like Apes er niet ook bij zijn, want dan waren de drie knallers van London Calling eerder dit jaar weer op één plek te bewonderen… Al is het misschien maar goed ook… De Helling zou tot een ruïne verbouwd worden door het gezamenlijke geweld van deze drie bands… Misschien gaat het met ‘slechts’ Danananananananananananananananaykroyd en Pulled Apart By Horses nog net goed 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top