August Burns Red – Constellations

August Burns Red - ConstellationsHet derde album van August Burns Red ligt in de schappen. Fans die ze tijdens de tour met Enter Shikari en Blessthefall zagen hadden trouwens geluk, bij de tourstands was het exemplaar al te verkrijgen. Ook waren er reeds vier nummers te beluisteren via hun MySpace-pagina en stond een videoclip van “Meddler” de release bij. In die clip zien we de band optreden in een hoog grasveld. Energiek en agressief, net zoals ze tijdens hun liveshows zijn. Om de release nog een extra boost te geven is daar tevens een speciale editie, met een andere versie van “Indonesia” en het nummer “Linoleum”, een cover van punkrockband NOFX. Ook een samenwerking met Between the Buried and Me-zanger Tommy Rogers zal de plaat vast goed doen aanslaan en ook de twaalf nummers zelf zijn zeker niet slecht. Iets te overdreven allemaal? Zeker, maar dat is precies zoals we deze Christelijke band kennen. De heren zijn lekker Amerikaans geproduceerd en trekken ook live alle standaardtrucjes uit de kast. Opvallend is dat ze regelmatig naar Amsterdam trekken en hier binnen een jaar zo’n vijf optredens hebben staan. Het zijn harde werkers en ze kunnen Nederland steeds meer en meer veroveren, waar Constellations zeker bij zal helpen.


mij=Hassle / Suburban

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven