Gasoline Brothers – Tsk!

Gasoline_Brothers_-_Tsk.jpgDat we in Nederland een bandje hebben dat The Gasoline Brothers heet, zal u niet ontgaan zijn. Tenzij u echt diep onder een steen gezeten heeft. De band heeft namelijk uitgedokterd hoe de hypemachine werkt en plotsklaps was er zelfs airplay voor de band. Dankzij een wielrenner die Nederlands Kampioen werd en The Gasoline Brothers die als belofte een nummertje moesten schrijven en dat bekwaam deden. Het nummer, “There it Goes (for Koos)” werd op het nippertje aan het nieuwe album Tsk! toegevoegd. Want een gevoel van timing valt de jongens niet te ontzeggen. Een spontaan hitje scoren net op het moment dat de nieuwe plaat uit komt. “There it Goes (for Koos)” misstaat overigens niet op de plaat en blijft keurig in het genre. Tsk! is van een constant niveau, maar kent geen echte uitschieters en duurt met een kleine drie kwartier net lang genoeg. Het lekkere lo-fi randje is een puike bonus. Echter, The Gasoline Brothers is wel een van de weinige Nederlandse bandjes die in de buurt van mijn helden Posies en Buffalo Tom komen dus ik ben er dik tevreden mee. En Koos ook. Die komt misschien wel meezingen bij de cd-presentatie. Dan zingen wij wel mee met “2-5 Tuesday”. U kunt thuis vast oefenen want de plaat is reeds gratis te downloaden
File Under gaf kaarten weg voor de cd-presentatie in Ekko icm het hele oeuvre van The Gasoline Brothers. Daarvoor ben je nu te laat.


mij=My First Sonny Weismuller / Konkurrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven