4 December 2016

The Pixies

Pixies


mij=The Pixies, 13 oktober, Heineken Music Hall, Amsterdam. Foto: Jorg

Comments

  1. Leuke avond! Doolittle in zijn geheel plus de b-kantjes en wat greatest hits. De heer Black vond het nodig om geen enkel woord te wisselen met zijn Nederlandse publiek. Gelukkig hadden we de filmpjes op het ledscherm om naar te kijken. Cool, zeker vergeleken met de saaie happening van 2004. Oh en het zaallicht ging/moest aan tijdens de 2e toegift. Raar? Raar. Death to The Pixies! Maar dan svp pas over een boel jaar!

  2. hij wordt er niet slanker op 🙂

  3. Frank Spek … maar t was wel erg nice !!!

  4. Een beetje meer beweging op het podium zou al kunnen helpen.

  5. Een zeer teleurstellende show eigenlijk. Ongeinspireerd afgeraffeld. De videos en de toegift moesten het redden…

  6. De show vond ik niet teleurstellend, muziek was meer dan ok. Er werd erg strak gespeeld en de “b-kantjes” deden het ook erg goed. Er miste inderdaad een beetje interactie met het publiek, maar daar hebben de Pixies nooit erg om bekend gestaan.

  7. Ik vond Amsterdem fantastisch, en Brussel fenomenaal. Wie de Pixies kent weet dat ze op het podium niet veel woorden vuil maken maar fantastische muziek brengen. In Brussel vloog het dak er regelmatig af, zeker bij het laatste bisnummer where is my mind.

Speak Your Mind

*