Stephen Malkmus

Stephen Malkmus


mij=Stephen Malkmus, 21 november, Crossing Border, Koninklijke Schouwburg, Den Haag. Foto: Storm

3 Comments

  1. Enorm teleurstellend optreden van Malkmus. Volkomen ongeïnteresseerd stond hij op het podium en vergat zelfs van “Range Life” hoe het liedje ging. Ik ben maar snel de zaal uitgegaan voor ‘ie van zijn voetstuk zou vallen.

  2. Maarten

    Goede keuze want hij is er keihard afgesodemieterd. Flauwe verhaaltjes, niet-afgemaakte nummers, gehannes met zijn laptop… genante vertoning hoor. Maar blijkbaar was hem van tevoren ook niet verteld wat de bedoeling was, dus ook de organisatie treft blaam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top