The O's – We Are The O's

The-Os_We-Are-The-Os.jpgTwee dudes, twee snaarinstrumenten. That’s it. Meer is er niet nodig om een portie authentieke countryfolk te laten horen. Meestal horen we een gitaar en een banjo, een enkele keer wordt het instrumentarium aangevuld met een bass drum of een snaarinstrument dat ik niet direct thuis kan brengen. Ontspannen en zonder pretenties. Alsof de back porch meestentijds het podium is. Taylor Young en John Pedigo noemen zichzelf The O’s en zo basaal als hun muziek is, zo simpel houden ze het ook met de titel van hun debuutplaat: We Are The O’s. Ze komen uit Dallas, Texas, maar hebben niets van de stoere cowboys die je wellicht verwachten zou. Er is in geen velden of wegen een Stetson te ontdekken. Alleen hun zangstemmen, hun gitaar en een portie fijne liedjes. Ze zingen om de beurt een nummer, waarbij de één de ander hoogstens in het refrein ondersteunt met een tweede stem. Denk nou niet dat we hier met de opvolgers van Simon & Garfunkel te maken hebben, want ze houden het lang niet altijd netjes binnen de lijntjes. In sommige tracks (“Diamonds”) lijkt het alsof ze voor de opnames de drankvoorraad geplunderd hebben. Of misschien gun ik ze dat vooral. Sympathiek duo.


Mij=Idol / Import

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven