The Tragically Hip

The Tragically Hip


mij=The Tragically Hip, 26 november, Le Guess Who?, Tivoli Oudegracht, Utrecht. Foto: Storm

5 Comments

  1. Topavond in Tivoli met een niet mis te verstaan aantal van vijfentwintig tracks. De avond was immers ‘an evening with’ en dat vertaalt zich in de praktijk in ‘two sets with an extensive break in between’.
    Opmerkelijk: de zakdoekenroadie
    Minder: de pauze halverwege
    Mooi: Long Time Running
    Ook mooi: vanavond wéér!

  2. Een dolle (en onbekende) Canadees vloog me gisteren bijna om mijn nek toen Pigeon Camera werd ingezet… er zijn er dus meer die jouw mening omtrent dit nummer delen 🙂 Voor vanavond hoop ik op Escape is at hand for the travellin’ man, ook zo’n fijn liedje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top