Slayer – World Painted Blood

Slayer - World Painted BloodIk wil Dave Lombardo zijn. Wat moet het heerlijk zijn om zo te kunnen drummen. Vol vuur, constant opzwepend, supersnel, slepend waar nodig, heerlijk drukke fills en breaks; alles kan de goede man. De perfecte thrashmetaldrummer, zeker ook aangezien hij de volle plaatlengte zijn Slayermaatjes aanzet om tot het uiterste te gaan. En tot het uiterste gaan ze, de inmiddels mid- en eindveertigers. Ongekend fel en direct, gejaagd en dreigend, en ook nog eens gezegend met een nagenoeg perfecte, gortdroge productie. Een geluid kaal tot op het bot, alsof je naar een perfect opgenomen oefenruimte-opname aan het luisteren bent. Wat wil je nog meer? Oh ja, goede nummers. Zelfs dat klopt op World Painted Blood. De beste nummers in meer dan twintig jaar. South Of Heaven? Seasons In The Abyss? Niks daarvan, World Painted Blood is nog beter, en is daarmee de beste Slayer-plaat sinds Reign In Blood. Zo goed ja.


mij=Sony

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top