Agua de Annique – ticketactie

Anneke van Giersbergen & Agua de Annique, Anneke van Giersbergen of Agua de Annigue, ik weet ondertussen niet meer wat de juiste noemer is waaronder ik de cd’s die Anneke van Giersbergen uitgebracht heeft sinds ze The Gathering achter zich gelaten heeft moet plaatsen. Wat ik wel weet is dat ze lekker doet waar ze zin in heeft en dat is op dit moment om redelijk uitgebreid op tournee te gaan met haar band. Negen zalen doet ze aan de komende maand. Dat moet gevierd worden. En hoe kun je dat beter doen dan door voor elk concert dat ze geeft (en hieronder genoemd staat) enkele setjes van kaarten weg te geven. Dus hop, doe snel mee met die prijsvraag en wie weet kun je zaterdag al gratis ende voor niets naar het concert in Romein. En dat bereik je door dit formuliertje in te vullen.
Anneke van Giersbergen


mij=Door: Storm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven